By: aqilah hairan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 17-May-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Atuuukk

 

meet Nina Jasmin





Tuesday, 15-May-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Time after Time

Dulu we used to do lots of wierd thing,
contohnyeh macam kerja kat bawah ni,
kononnye,sama-sama duduk kat backyard umah MakTeh
katanye nak bina rumah utk kucing tido..
tapi apekan daye akhirnye terbengkalai jua




and now,
look at her..
going to have her very own first child,
cepatnyeh mase berlalu,
gembire hingge nak nangis rasanye..



cepat la keluaaar,sayang
tak sabornyeh ni dah




Friday, 11-May-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark

 




Saturday, 28-Apr-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...
Pesta Buku Kuala Lumpur,
menemani Kak Aisyah yg kusayangi,
ramai sungguh umat manusia yang pergi..







Tuesday, 27-Mar-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Dekat

 
 
 
View all 12 photos...
Tempat yang hanye perlu drive 40 minit saje,
Tempat yang femes untuk orang kerja kerajaan,
Tempat yang dikelilingi bangunan pelbagai bentuk,
Tempat yang best untuk menangkap gambar,





i've been tagged..by the lovely Mrs Aydeology,

ni mesti kak ayda lama tunggu nak baca orgnye ke-wierd-an ni,sorry ek lama nunggu kan,org busy sket huhuu
okay then,so here it goes~

'' 6 most wierd things about me "
1. I love shoes yang ade corak pelik dan org lain tak pernah pakai lagi (hehee gile kasut)
2. Since dah tak sekolah ni,I am getting nyanyuk day by day,kadang kadang hari ni hari ape pun dah tak ingat (hohoo dah tuo la katenye)
3. I preffered wearing baju kurung kalau dah tak tau nak pakai baju ape dah (senang citer gosok pun senang)
4. Saye suke melihat penari tradisional Melayu menari tarian Zapin ke Inang ke (sebab mereka cantik hihi)
5. I listen almost all kind of music,tapi kenape lagu jenis rap dan techno itu disukai ramai (saye amatlah tidak mengerti)
6. I preffered my phone in vibrate mode than ringing mode


Rules:People who are tagged should write a blog post of 6 weird things about them as well as state this rule clearly. In the end, you need to choose 6 people to be tagged and list their names. Don't forget to leave a comment that says 'you are tagged' in their comments and tell them to read your blog..

and heres the fantastic six :-
- Dhee
- Diana
- Hann
- Kak Ida
- Kak Pel
- Abg Ezwan


wierd ke semua atas tu? macam biase je..kan,
ampun maaf sebab itu sahaje yg ade di minda utk ditaip..




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net